Cautare

10584 de rezultate pentru "prefixe de tara" (2.91 secunde)
'Va gandeati atunci ca dupa 21 de ani vom avea in tara un regim care sa reprezinte triumful "omului nou", tot ce a lasat mostenire mai odios comunismul in ultimele lui esaloane?
Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat ca toate sediile PDL din tara vor fi pichetate luni de membrii PSD, in semn de protest pentru arestarea presedintelui CJ Arges, Constantin Nicolescu.
Comisiile pentru drepturile omului si egalitate de sanse din Senat au avizat favorabil, miercuri, propunerea legislativa initiata de catre deputatul PDL Silviu Prigoana prin care denumirea "rom" este inlocuita cu "tigan".
Alesii coalitiei de guvernare PDL si UNPR din Comisia pentru drepturile omului, dar si cei care se ocupa de Egalitatea de sanse cred ca termenul de "tigan" ar trebui sa apara in toate actele oficiale.
Nu va speriati de alaturare, stiu ca nu ma onoreaza, dar va explic imediat.
Cum de ati intrat in PSD? ... De unde dragostea PSD-istilor fata de dumneavoastra? ... Cum vi se pare faptul ca Iliescu da acum lectii la televizor despre ce e rau si ce e bine in tara?
Ce am trait eu in astia 21 de ani se intampla o data la 1.000 de ani. ... Voi, care aveti acum pana in 30 de ani, incepeti ca orice strain in Occident. ... Multi romani spun ca anii de dupa Revolutie au fost groaznici.
Angajarea raspunderii - dovada lipsei de rationalitate a Guvernului Boc. Guvernul Boc considera avantajele imediate ale angajarii, pe banda rulanta, a raspunderii guvernului pe diferite legi ca fiind mai mari decat riscurile pentru tara pe termen lung ale acestei practici nedemocratice.
Dupa ce in 2008 a fost convins de Mircea Geoana sa candideze din partea PSD pentru un fotoliu de senator de Brasov, in prezent Prunariu nu vrea sa mai auda de politica:
Romania pierde relatia de prietenie cu China Dupa mai bine de 70 de ani de prietenie si apreciere reciproca, Romania se inscrie pe traseul dizgratiei in relatia cu Republica Populara Chineza.
Nu-mi imaginam cand am dat acest titlu editorialului de marti ca T. Basescu va confirma personal diagnosticul in mai putin de 48 de ore. Abdicarea regelui Mihai - un act de tradare nationala.
Liderul PNL si copresedintele USL a facut, azi, cea mai buna miscare posibila, anume, a iesit singur la o conferinta de presa si a spus lucrurilor pe nume, dar nu doar ca sa ne auzim vorbind, ci - esential - cu valoare de actiune.
Volumul "Ion Iliescu - Fragmente de viata si de istorie traita", a aparut la Editura Litera. ... Presedintele de onoare al PSD a postat deja pe blogul personal "Cuvantul inainte" al noii sale carti, care cuprinde circa 500 de pagini.
Timp de decenii, rolul Germaniei in Europa a fost acela de a asigura banii, nu conducerea, si, avand in vedere amintirile legate de razboaiele mondiale, europenii au fost precauti in privinta unei dominatii germane, la fel si germanii insisi, potrivit unei analize a cotidianului Washington Post.
Regele si Hahalera Am scris candva o piesa de teatru, Ultimul Imparat, despre un mascarici care, uzurpand tronul regelui, vestea Sfarsitul si chema Apocalipsa.
Traian Basescu merge la Consiliul European fara macar un simulacru de consultare Presedintele Traian Basescu merge sa reprezinte Romania la Consiliul European fara macar "un simulacru de consultare", in timp ce cancelarul Germaniei a cerut, prin vot, mandat de la Bundestag si a negociat cu Opozitia sustinerea acestuia, presedintele Frantei a mers in fata Parlamentului francez, actualul si viitorul premier spaniol - unul socialist, altul popular - merg impreuna sa prezinte pozitia tarii lor, a afirmat presedintele PSD, Victor Ponta, intr-o postare pe blogul personal.
"Platforma de Centru Stanga va fi sursa doctrinara a Uniunii Social Progresiste" Cu toate acestea, tinem sa sublinem ca USL stia de la inceput, din noiembrie, ca nu are majoritate parlamentara. Dar de atunci si pana acum continua sa amageasca, desi nu au cum sa il suspende pe Basescu.
"Basescu si-a pus de unul singur pamant in groapa!" Discursul presedintelui Traian Basescu nu a avut nici cea mai mica legatura cu situatia Romaniei, seful statului adresandu-se nimanui intr-un moment in care tara se scufunda sub o ninsoare nici macar atat de puternica, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Prezent weekendul trecut in metropola americana, liderul social-democrat a stat de vorba si cu presa romaneasca, respectiv Asociatia Jurnalistilor Romani din SUA si Canada (NARPA), fiind printre altele prezent in studioul RTN (Romanian Television Network). ... Cateva din declaratiile facute de Victor Ponta:
publicam sub titlul "Basescu sa stea acasa" textul de mai jos in legatura cu problema - cine merge la Bruxelles, presedintele sau premierul. Cum s-a ajuns la punctul de fierbere, il repun in pagina pentru cititorii de azi. ... Ce impresie lasa asta la Bruxelles nu e greu de banuit.
google-analytics.com